Denna sidan använder sig av kakor

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade annonser använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder kakor("cookies").

Jag förstår

Leveranser

Leveransinformation skrivs varje morgon in på startsidan för www.kvallstidningarna.se. Gör det gärna till en vana att dagligen besöka sidan för att se om det är några eventuella förseningar i ditt område.

Ibland ökar vi antalet tidningar om det har hänt något speciellt. Det kan vi göra eftersom kvällstidningarna säljs i kommission. Du kan alltid returnera de tidningar som inte blir sålda.

Leveransförseningar skrivs varje morgon in på startsidan för www.kvallstidningarna.se. Gör det gärna till en vana att dagligen besöka sidan för att se om det är några eventuella förseningar i ditt område.

Aftonbladet, Expressen, GT och Kvällsposten levereras ut tillsammans med morgontidningarna under natten eller tidig morgon.

Vi ger endast fasta upplagor i vissa undantagsfall.

Du kan beställa en ny nyckel till tidningslådan i vår webbshop. Logga in med ditt kundnummer och pinkod. Vid beställning av en helt ny tidningslåda medföljer nyckel.

Beställ din tidningslåda i vår webbshop. Logga in med ditt kundnummer och pinkod.

Det går alldeles utmärkt att justera upplagan för enskilda dagar. Ring Kvällstidningarnas Kundcenter på 077-44 15 000 eller mejla kundcenter@kvallstidningarna.se.