Denna sidan använder sig av kakor

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade annonser använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder kakor("cookies").

Jag förstår

Leveransinformation!

Idag har vi inga kända störningar.

Leveranser

Leveransinformation skrivs varje morgon in på startsidan för www.kvallstidningarna.se. Gör det gärna till en vana att dagligen besöka sidan för att se om det är några eventuella förseningar i ditt område.

Det finns flera anledningar till att butiker i samma områden har olika leveranstid. Bland annat kan det bero på att ni är placerade på olika distributionslinjer eller att chauffören av säkerhetsskäll inte ska behöva korsa vissa gator.

De flesta återförsäljare får leverans av en tidningsbil. Där det inte går att lösa leveransen med tidningsbil så kan det eventuellt fungera med en buss som går till orten.

Vill du komma i kontakt med chauffören så kontaktar du Kvällstidningarnas Kundcenter på 077-44 15 000. Vi hjälper dig med att kontakta chauffören och ge denne ditt ärende.

Ibland ökar vi antalet tidningar om det har hänt något speciellt. Det kan vi göra eftersom kvällstidningarna säljs i kommission. Du kan alltid returnera de tidningar som inte blir sålda.

Leveransförseningar skrivs varje morgon in på startsidan för www.kvallstidningarna.se. Gör det gärna till en vana att dagligen besöka sidan för att se om det är några eventuella förseningar i ditt område.

Aftonbladet, Expressen, GT och Kvällsposten har samkörning av sina respektive leveranser i hela Sverige.

Vi ger endast fasta upplagor i vissa undantagsfall.

Du kan beställa en ny nyckel till tidningslådan i vår webbshop. Logga in med ditt kundnummer och pinkod. Vid beställning av en helt ny tidningslåda medföljer nyckel.

Beställ din tidningslåda i vår webbshop. Logga in med ditt kundnummer och pinkod.

Det går alldeles utmärkt att justera upplagan för enskilda dagar. Ring Kvällstidningarnas Kundcenter på 077-44 15 000 eller mejla kundcenter@kvallstidningarna.se.

Vill du komma i kontakt med chauffören så kontaktar du Kvällstidningarnas Kundcenter på 077-44 15 000. Vi hjälper dig med att kontakta chauffören och ge denne ditt ärende.