Denna sidan använder sig av kakor

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade annonser använder vi cookies. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder kakor("cookies").

Jag förstår

Leveransinformation!

Något sen utdelning i Årjäng, Arvika, Säffle och Åmål. I övrigt inga kända förseningar/störningar. 

Så här returrapporterar du!

Följesedel

Kontrollera alltid att antalet tidningar och bilagor stämmer överens med följesedeln. Den digitala följesedeln hittar du på förstasidan på hemsidan. Där kan du även göra leveransreklamationer om mottaget antal inte stämmer mot följesedeln.

Buntar

En returbunt med tidningar får vara max 20 cm hög. Du kan blanda olika datum och tidningar i samma bunt. Det finns två olika buntkategorier – huvudtidningar och bilagor. Dessa skall rapporteras i olika buntnummer, huvudtidningar för sig och bilagor för sig.

Använd buntsnöre för att knyta ihop tidningarna till en stabil bunt.
Obs! Det är viktigt att buntarna är returrapporterade innan du skickar dem med budet. Lägg ut returbuntarna för retur minst en gång per vecka.

Returetikett

Klistra fast returetiketten högst upp till vänster på tidningsbunten du vill returnera. Returetiketter finns att beställas under ”Mina tjänster”. Här kan du även skriva ut nödetiketter ifall de vanliga har tagit slut.

Returrapportera

Gå till ”Returrapportering”.

Fyll i buntnummer och antal tidningar vid rätt datum och buntkategori (samma buntnummer kan alltså ta upp flera rader beroende på hur många olika titlar den innehåller).

Om en tidning av samma utgåva (samma datum) inte ryms i en bunt, klicka på ”Ny bunt” vid den aktuella titeln. Då kan du rapportera resterande returer i ytterligare en bunt.

Tryck på ”Spara & fortsätt”

Välj om du vill spara buntarna som Öppen eller Stängd, tryck sedan spara.
Öppen bunt: Välj att ha bunten öppen om du vill fortsätta att returrapportera i samma buntnummer vid ett senare tillfälle. Det går bara att lämna en bunt per buntkategori öppen.
Stängd bunt: Redo att lämnas för retur.

Tilläggsrapportera och ändra i öppna buntar
Gå till Ändra/tillägg
För att ändra i en öppen bunt, fyll i nytt antal vid rätt bunt och klicka på ”Spara & fortsätt”.
Har du redan stängt bunten kan du tilläggsrapportera. Klicka på ”Tilläggsrapportera” vid rätt datum och buntkategori – fyll i nytt buntnummer och antal tidningar. Klicka på ”Spara & fortsätt”.
Välj om du vill spara buntarna som Öppen eller Stängd, tryck sedan spara.