SPELET, BOKEN, PRESENTEN TILL ALLA SPORTFANTASTER

Få reda på hur mycket du vet om sport eller utmana kompisarna  en mot en eller i lag. Klassiska ögonblick och välkända idrottspersonligheter – från dåtid till nutid – skildras i boken som är rikt illustrerad med drygt 250 bilder, flera av dem från Expressens bildarkiv.

Sportquiz är ett spel, en bok och en utmärkt present i en och samma förpackning. Boken innehåller 2 500 sportfrågor om all tänkbar sport. Frågorna har sammanställts av höjdhopparen Stefan Holm, tennisexperten Björn Hellberg och journalisten Johan Erséus, varav samtliga har tidigare frågesportsmeriter. För varje fråga har du fyra svarsalternativ att välja mellan. Du anger svaret genom knapptryckning på den lättanvända digitala spelmodulen som medföljer boken.

Tävling:
Från den 316 dec kommer det att publiceras en ny fråga varje dag här på www.kvallstidningarna.se. Logga in och svara på dagens fråga i tävlingsrutan och invänta ny fråga nästa dag. Den 16:e dec vid midnatt stängs tävlingen och vi kommer snabbt att presentera de 100 första vinnarna av 13 rätt! Om du/din butik är en av vinnarna skickar vi en ”SportQuiz”-bok till din butik omgående och du får dessutom en rättvis löpsedel att rama in som ett bevis på att du har fått 13 rätt! Du kan när som helst under tävlingsperioden 3–16 dec hoppa med i tävlingen. Frågorna sparas så det är aldrig för sent att vara med.

Lycka till!

Önskar Expressen, GT och Kvällsposten

Vill du köpa boken så kan du beställa den HÄR

Senast uppdaterad: 2013-12-03 av joos

Populära frågor

Var beställer jag buntblock?

Buntblock finns att beställa via verktygslådan eller övriga tjänster.

Vad tjänar jag på att sälja kvällstidningar?

Din provision är 21,5 procent.

Var beställer jag buntsnöre?

Buntsnöre (1800 m) beställer du i vår webbshop. Logga in med ditt kundnummer och pinkod.

Var beställer jag plastskivor till löpsedelstavlor?

Om plasten till dina löpsedelstavlor har gått sönder kan du beställa nya i vår webbshop. Logga in med ditt kundnummer och pinkod.

Kan jag returrapportera mer än två veckor bakåt?

Nej. Vi vill ha in din retur så fort som möjligt för att lättare kunna leverera en så bra anpassad upplaga som möjligt. Du kan rapportera från och med måndag föregående vecka. Äldre returer går inte att rapportera.

Var kan jag göra en leveransreklamation?

En leveransreklamation gör du enklast via verktygslådan eller övriga tjänster. Ange datum, tidning, antal tidningar på följesedeln och antal tidningar ni fick. Saknas det så många tidningar att de inte räcker för dagen? Kontakta Kvällstidningarnas Kundcenter (077-44 15 000). Vi hjälper dig att efterlysa de sakande tidningarna och ber aktuell chaufför att åtgärda problemet.

Hur får jag tag i chauffören?

Vill du komma i kontakt med chauffören så kontaktar du Kvällstidningarnas Kundcenter på 077-44 15 000. Vi hjälper dig med att kontakta chauffören och ge denne ditt ärende.

Vad är en vinjettretur?

De kunder som inte kan få leveranser av en tidningsbil returnerar överblivna tidningar i kuvert. Klipp ut den del av tidningen där datumet syns på både huvudtidningen och magasinen, skicka sedan kuvertet med returer till oss en gång per månad. Returerna rapporteras som vanligt på vår webbplats.

Hur ofta är det fakturering?

Vi fakturerar en gång i månaden.

Vad är returer?

De tidningar som du inte får sålda ska du skicka tillbaka till oss. De kallas för returer och rapporteras på vår webbplats under returrapportering.

Stäng